Barn og forkjølelse

Miwana Naturell nesespray og nesedråper kan brukes av alle barn, til og med spedbarn. Når barnet blir litt større finnes det også andre Miwana-produkter å velge mellom.

 

Barnet har under sine første seks måneder en viss beskyttelse mot infeksjoner ettersom antistoffer føres over fra mammaen til barnet under tiden i magen samt gjennom en ekstra beskyttelse de får gjennom brystmelken om det ammes. Et nyfødt barn er allikevel alltid mer følsom for ulike typer infeksjoner, først og fremst under den første måneden.

Under tidlige år er barn ofte utsatt for virus og bakterier, når de putter ting i munnen og når de har mye kroppskontakt med søsken, lekekamerater og foreldre. Barn blir dermed oftere forkjølet enn voksne, opptil sju forkjølelser i året er ikke uvanlig under de første leveårene. Antallet forkjølelser minsker siden gradvis, og i tiårsalderen har de fleste en til to forkjølelser i året, slik som voksne.

Barn opp til tre år som går i barnehage har betydelig flere forkjølelser og ørebetennelser enn barn som oppholder seg hjemme og det er ofte de som sprer forkjølelser og andre infeksjoner til resten av familien.

 

Pusting
Små barn som har tett nese eller har seigt sekret i nesen kan lettere få puste gjennom nesen ved skylling av nesen med Miwana nesedråper. Nesedråpene kan brukes av alle og anbefales med fordel til spedbarn som enda ikke kan holde hodet oppe. Væsken er skånsom i bruk. Fri for konserveringsmidler og avsvellende stoffer. Les mer om Miwana Nesedråper her (link).

 

Tett nese hos barn
For både små og store barn er Miwana nesespray egnet til bruk som et naturlig alternativ til de slimhinneavsvellende preparatene som finnes på markedet. Miwana Naturell er en nesespray som inneholder en naturlig isoton saltløsning (0,9%) hvilket er den samme saltkonsentrasjonen i kroppen vår, noe som gjør løsningen ekstra skånsom mot neseslimhinnene. Saltløsningen rengjør og fukter nesen og er uten konserveringsmidler og avsvellende stoffer. Les mer om Miwana Naturell Nesespray her (link).