Miwana - det naturlige valget

Med en ren nese er det lettere å holde forkjølelsesvirus og bakterier på avstand. Våre produkter inneholder naturlig saltløsning og har blitt utviklet i nært samarbeid med leger og annen medisinsk ekspertise siden 1987.

Miwanas fysiologiske koksaltløsning er et verdig alternativ for vanedannende avsvellende legemidler. Det forenkler slimtransporten ved forkjølelse og hjelper til å skylle og fukte nesen. Neseprodukter med avsvellende effekt kan i visse tilfeller være nødvendig, men dette er kun ved akutt tett nese.

Miwana kan forebygge og lindre tett nese, uten bivirkninger. Det er en enkel og svært effektiv metode som hjelper ved tett nese i forbindelse med forkjølelse, allergi eller graviditet. Våre produkter lindrer også besvær ved bihulebetennelse og kronisk tett nese.

Miwana kan om ønsket brukes hver dag året rundt uten å være vanedannende. Våre nesesprayer og nesedråper forebygger forkjølelse og lindrer tett nese, sikkert og skånsomt for hele familien – også de aller minste.

Vi har en rekke produkter som alle har noe til felles, det er produkter med naturlige ingredienser for skånsom behandling.

Miwana er et varemerke i Midsona-konsernet og markedsføres av Midsona Norge.