mentol 3,5.png

Naturell Plus Mentol Nesespray

Miwana Mentol Plus Nesespray 3,5% er et produkt med samme saltkonsentrasjon som verdenshavene. Saltvannsoppløsning rengjør og fukter nesen. Trekker ikke sammen blodkarene i nesen og er ikke vanndannende. Brukes for å lindre forbigående tett nese pga. forkjølelse, allergi, graviditet eller andre årsaker. Kan redusere behov for slimhinneavsvellende legemidler.

Miwana Plus Nesespray er et naturlig produkt med samme saltinnhold som i verdenshavene (3,5%). Løsningen er hyperton, det vil si at saltinnholdet er høyere enn i kroppen (0,9%). Dette fører til at væsken trekkes ut av den hovne slimhinnen, såkalt osmose. Produktet trekker ikke sammen blodkarene i nesen og er ikke vanedannende. Det er tilsatt mentol og eukalyptus som gir en oppfriskende følelse i nesen.

Miwana Plus Mentol inneholder ingen konserveringsmidler. Anbefales til voksne og barn fra 6 år.

 

Gjør slik

Fjern plasthetten. Pump alltid noen ganger til det oppstår et jevnt trykk. Hold flasken loddrett og spray i hvert nesebor. Brukes 2-3 ganger daglig ved tett nese eller oftere ved behov. Om det skulle oppstå kraftige plager kan behandlingen gjentas én gang allerede et minutt etter første behandling. Snyt nesen mellom behandlingene.

Voksne og barn over 6 år: 2-3 sprayinger i hvert nesebor, 2-3 ganger per dag eller oftere ved behov.

 

Produktfakta

Innholdsdeklarasjon: Natriumklorid (3,5%), dinatriumsfosfatdihydrat, kaliumdihydrogensfosfat, mentol, eukalyptusolja, vann, pH-neutral.

Forpakning: 30 ml doseringsflaske (300 sprayinger).

Holdbarhet og oppbevaring: 2 år i uåpnet forpakning. Åpnet forpakning er holdbar i 2 måneder fra åpningsdato. Utgåttdato og lotnummer er angitt på pakken. Produktet skal oppbevares utilgjengelig for barn da pumpen inneholder løse smådeler.