naturell 3,5.png

Naturell Plus Nesespray

Miwana Plus Nesespray er et skånsomt alternativ til andre avhengighetsskapende slimhinneavsvellende legemidler. Nesesprayen brukes for å lindre forbigående tett nese på grunn av forkjølelse, allergi, graviditet eller andre årsaker. Produktet kan også redusere behovet for slimhinneavsvellende legemidler.

Miwana Plus+ Nesespray er et naturlig produkt med samme saltinnhold som i verdenshavene (3,5%). Løsningen er hyperton, det vil si at saltinnholdet er høyere enn i kroppen (0,9%). Dette fører til at væsken trekkes ut av den hovne slimhinnen, såkalt osmose. Produktet trekker ikke sammen blodkarene i nesen og er ikke vanedannende.

Miwana Plus+ inneholder ingen konserveringsmidler. For barn fra 3 år og voksne.

 

Gjør slik:

Fjern plasthetten. Pump alltid noen ganger til det oppstår et jevnt trykk. Hold flasken loddrett og spray i hvert nesebor. Brukes 2-3 ganger daglig ved tett nese eller oftere ved behov. Om det skulle oppstå kraftige plager kan behandlingen gjentas én gang allerede et minutt etter første behandling. Snyt nesen mellom behandlingene.

Barn: 1-2 sprayinger i hvert nesebor, 2-3 ganger per dag eller oftere ved behov.
Voksne: 2-3 sprayinger i hvert nesebor, 2-3 ganger per dag eller oftere ved behov.

Produktfakta

Produktklassifisering: Miwana Plus+ Nesespray er et CE-merket medisinteknisk produkt klasse I.

Innholdsdeklarasjon: Natriumklorid (3,5%), dinatriumsfosfatdihydrat, kaliumdihydrogensfosfat, vann, pH-neutral.

Forpakning: 30 ml doseringsflaske (300 sprayinger).


Holdbarhet og oppbevaring: 2 år i uåpnet forpakning. Åpnet forpakning er holdbar i 2 måneder fra åpningsdato. Utgåttdato og lotnummer er angitt på pakken. Produktet skal oppbevares utilgjengelig for barn da pumpen inneholder løse smådeler.